Henry - Identitet

Compendia

Henry inviterer deg til en samtale. Han løfter brukeropplevelsen og sørger for å gjøre jakten på informasjon  enklere. Til chatbot å være er han ganske jovial og sympatisk.

Med dette utgangspunktet ville Compendia få en mer visuell profil på deres chatbot; Henry.

Illustrasjonen av boten var allerede på plass, og siden den er gjenkjennbar gjennom kunden Compendia sine flater, var det et naturlig ikon for merkevaren. Oppdraget ble da å beholde hans uttrykk, og stilisere illustrasjonen så mye at den kan anvendes i alle informasjonskanaler.
Logoteksten er like relevant og illustrerer den kontinuerlige samtalen mellom bruker(e) og chatbot-systemet. Den fortløpende kommunikasjonen danner grunnlaget til at samtalen blir bedre og bedre, og bidrar til utvikling og læring for en chatbot som klarer å prestere mer presist for hver dag som går.

En visuell identitet er en del av merkevaren, men det betyr ikke at de fantastiske folkene som jobber med å forbedre Henry spiller noen mindre rolle. De er like mye merkevaren i sin kontakt med kunden og i den kontinuerlige utviklingen av Henry.No items found.

Likte du dette?
– Da vil du kanskje like jobbene under her også!

Referansebilder
Referansebilder
Referansebilder

Kom innom for en kaffe!

Lykkelig kaffekopp illustrasjon
Velg et tema og send en mail -->
IdéutviklingLogodesignMerkevarebyggingIllustrasjonWebdesignAnimasjonBudskapBare kaffi, takk!Egendefinert temaIdentitetTrykksakAnnonse
Eller fyll ut kontaktskjema her
Kontakt
En helt uforpliktende medium roast i hånda og med beina på bordet.

Har du en idé eller kreative utfordinger?
La oss ta en prat!
SEnd meg en melding