Webdesign
Webdesign eksempel jorddogn.no

Funksjonalitet og tilgjengelighet

En nettside er mer enn bare tilstedeværelse. Det er ofte inngangsporten for informasjon, og en plattform der du og ditt budskap kan skinne! Særpreg bygger nettsider med hovedfokus på funksjonalitet og tilgjengelighet. Samtidig vil du utfordres på å få fram identiteten deres. Et viktig element i nettsidebygging er også treff på søk (SEO), og relevans mot tjenester og marked. Jeg tar hensyn til dette i prosessen, og har synlighet i bakhodet til enhver tid!

Spør gjerne om hjelp om du har ønske om en heftig skreddersøm. Særpreg har samarbeidspartnere som er ledende på dette, og gir dere det beste resultatet uansett behov!

Eksempel webdesign jorddøgn
Eksempel webdesign jorddøgn

Hva får du?

Jeg bygger etter behov, og ønsker at du opplever at nettsiden deres uttrykker hvem dere er og møter målgruppen på en enkel måte. Etter første møte skisses det opp en layout, og vi planlegger videre sider og faner som skal inn. Noen trenger skjema som skal fylles ut, innlogging, nettbutikk, portefølje, blogg og så videre.

Når nettsiden er kartlagt, kan jeg gi et anslag på omfanget av prosjektet. Deretter vil dere få mulighet til å teste ut nettsiden en begrenset periode før vi lanserer den.

Alle nettsider er responsive.

Kom innom for en kaffe!

Lykkelig kaffekopp illustrasjon
Velg et tema og send en mail -->
IdéutviklingLogodesignMerkevarebyggingIllustrasjonWebdesignAnimasjonBudskapBare kaffi, takk!Egendefinert temaIdentitetTrykksakAnnonse
Eller fyll ut kontaktskjema her
Kontakt
En helt uforpliktende medium roast i hånda og med beina på bordet.

Har du en idé eller kreative utfordinger?
La oss ta en prat!
SEnd meg en melding