Trykksaker

Papir gir liv til dine produkt

Brosjyre, visittkort, konvolutter, brevark, magasin, folder, flyer eller kanskje en plakat? Papirets bruksområde er ikke dødt!

Du har kanskje det du trenger på nettet, men av og til må det komme i fysisk form. Et produkt kommer ofte sterkt fram i brosjyre, og et budskap gjør seg vel så sterkt på en vegg. Vi er heldigvis fortsatt fysiske, og det å holde et trykt papir gir liv til dine produkt.

Gjennom mange år i trykkeribransjen vil jeg gjerne veilede deg for å gi deg de produktene du trenger for å møte markedet rent fysisk. Har du produkter som trenger innpakning eller et lite løft? Med godt design og deilig papir kan du med stolthet vise fram produkter og budskap i møte med kunder og samarbeidspartnere.

Hva får du?

Før vi starter er det fint å vite hva trykksaken skal brukes til, og hva målgruppen er. Da kan vi snakkes om formater, antall og materiale. Etter du sender over grunnlaget ditt på tekst og bilder, sender jeg deg et estimat på tidsbruk og et pristilbud. Deretter sender jeg deg et utkast på trykksaken. Du vil da komme med innspill før vi gjør endringer. Når alt er godkjent, sender jeg det til trykk.

Du kan velge om du vil sende trykksaken til trykkeriet selv, ellers kan jeg ordne trykk hos en av mine samarbeidspartnere og sende dette til din adresse.

Kom innom for en kaffe!

Lykkelig kaffekopp illustrasjon
Velg et tema og send en mail -->
IdéutviklingLogodesignMerkevarebyggingIllustrasjonWebdesignAnimasjonBudskapBare kaffi, takk!Egendefinert temaIdentitetTrykksakAnnonse
Eller fyll ut kontaktskjema her
Kontakt
En helt uforpliktende medium roast i hånda og med beina på bordet.

Har du en idé eller kreative utfordinger?
La oss ta en prat!
SEnd meg en melding